Articles

UNA ABRAÇADA D’ACOMIADAMENT

In Uncategorized on Juliol 18, 2016 by Paco Raga

(Carta de Luiso Cervellera, UCEV)fem_ensenyament

Mare meua, pensava que no acabaria mai!

Quin any!!

Ja sé que per a moltes encara no acaba i que, fins i tot, empalmarà amb el següent però…

Encara així, vull donar-vos un apretó abans de les vacances.

Iniciàrem el curs a l’expectativa del nou govern del Botànic i, malgrat tot, seguim albergant l’esperança d’un sistema més modern, més obert, més just… (i més fàcil).

En gran mesura moltes de les cuites segueixen sent el resultat de la manca de recursos per atendre les necessitats del nostre alumnat i les seves famílies, de la manca de visió per establir un sistema transparent que permeta una col·laboració activa més enllà de titularitats, que genere confiança en el quefer diari de les persones que ens hi dediquem fent-nos créixer amb il·lusió i il·lusions, compartint el repte d’eixe món millor del que tant parlem.

En tot cas, nosaltres a la nostra, que no és altra que atendre els nostres projectes farcint-los de la pràctica experta i atrevida que sap mirar més enllà de l’avui per llançar els nostres, “segurs i valents”, a eixe nou futur per fer.

Les paraules no sempre són fàcils, de vegades sí, però no és tant què diem i com, sinó què fem i per què, “obres son amors, i no bones raons”.

Doncs això és, precisament el que ens demane, les obres, eixa activitat conjunta com a Unió que situés el cooperativisme d’ensenyament al cim més alt de la nostra geografia educativa, on tots i totes el vegen, reconeixent-lo com a referent singular.

Ens demane, com a membres de la UCEV, que mirem a un costat i a un altre i sapiguem qui són les nostres companyes de viatge, i les aprenguem per guanyar plegades eixe futur que desitgem.

Què no hem fet…?

Què ens ha mancat…?

On rau la clau…?

Estem plegant, soc conscient, però… necessitem eixe pensament de valor, eixe impuls de demà, eixa queixa transformada en compromís…

El vostre compromís…

El nostre…

El teu…

El meu…

Una abraçada.

Luiso. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: