Articles

Per a mestres competents!

In Uncategorized on Juny 30, 2014 by Paco Raga

AKOE escola de mestres

AKOE Escola de MestresL’objectiu de l’escola de mestres és definir un espai d’encontreper compartir, intercanviar i fer créixer iniciatives que milloren l’acció educativa de mestres, llicenciats, educadors, desocupats, en actiu o que encara es formen. Volem ser un punt de trobada ample, independent, compromés, que puga acollir tanta gent amb la il·lusió de continuar aprenent.

Com que volem aprendre amb vosaltres, l’escola de mestres posarà en comú el coneixement, a partir de xarxes d’aprenentatge que contribuiran al canvi i a l’intercanvi metodològic, posarà en valor una experiència compartida i millorarà la consideració social de la professió de ser mestres.

En resum, volem programar una formació  excelsa –ara que som en temps de retallades i d’abandonament de l’administració–, justament perquè els mestres es puguen trobar còmodes a l’aula, acollits, tot facilitant-los propostes que canalitzen energies i iniciatives innovadores.

Esperem amb goig trobar-vos en la presentació d’aquest nou projecte i, per això, volem convidar-te a la presentació del projecte AKOE: escola de mestres que iniciarà el seu camí dimecres, 24 d’abril, a les 18 h. a les instal·lacions del Centre Cultural i Esportiu La Petxina, a València. Comencem amb un programa d’interès:

  • La presentació del llibre “Ser mestres del segle, competents o inadaptats” una investigació feta per mestres, alumnes i pares d’escoles cooperatives, i
  • Carta al mestre Celestín Freinet, lectura a càrrec del mestre Ferran Zurriaga

* L’aforament és limitat, per això us caldrà fer la inscripció. Per a més informació:

Telèfon de contacte 96.126.64.00 de 9 a 14 h. o al correu informacio@akoe.org

Pots difondre aquesta informació a les persones que consideres oportunes.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: