Articles

ASSOCIACIÓ DE MESTRES GRUP DE TREBALL PER LA INFÀNCIA

In Uncategorized on Mai 29, 2014 by Paco Raga

Image

Benvolguts companys i companyes:

La intenció d’aquest breu correu és transmetre, difondre, proposar i compartir amb vostès i la resta del seu equip de treball:

–        Informació general sobre la nostra Associació Educativa AMESTI EDUCACIÓ (adjunt en document pdf).

–        Programa de les Primeres Jornades d’Educació Infantil “De 0 a 6 raons i emocions per enriquir la pràctica a l’educació infantil”

 

-AMESTI EDUCACIÓ

Breu ressenya:

 

Amb la denominació AMESTI EDUCACIÓ definim l’Associació de Mestres Grup de Treball per la Infància.

Som una AssociacióEducativa sense ànim de lucre, democràtica i d’àmbit estatal, formada per un equip de mestres que ens hem agrupat per repensar la pràctica activa a l’Educació Infantil des dels 0 anys.

Des d’AMESTI EDUCACIÓ treballem per a donar un reconeixement social i pedagògic amb el màxim de qualitat a l’educació infantil i a la nostra professió.

Així, uns dels nostres objectius és donar a conèixer i compartir experiències capdavanteres i enriquidores per acompanyar a la infància en el créixer harmònic i protegir els drets i la dignitat dels infants com a fonament de la vida.

“Educar no és afegir, és ajudar a descobrir amb estima. És tindre el compromís de garantir el desenvolupament integral i harmònic dels infants, d’ensenyar nous camins per construir un present i un futur d’èxit, benestar i millora social” (AMESTI EDUCACIÓ)

                                                                                                    

-Primeres Jornades d’Educació Infantil “De 0 a 6 raons i emocions per enriquir la pràctica a l’educació infantil”

Breu ressenya:

AMESTI EDUCACIÓ presenta a la ciutat de València, durant els dies 5 i 6 de setembre de 2014, les seues primeres jornades de formació i desenvolupament professional amb un clar objectiu de transmetre a la societat educativa un esperit renovador, creatiu, crític i just, basat en l’aprenentatge actiu, afectiu, experiencial, holístic, competencial i global del infant.

Així, tanmateix, les jornades són una manera enriquidora i molt interessant de:

–        Començar el nou curs 2014/2015 amb il·lusió, motivació i noves idees, propostes, recursos i perspectives.

–        Omplir amb contingut renovador i de qualitat el pla de formació continuada dels professionals de la seua Escola, Escola Infantil o Centre de Formació (claustre, etapes, coordinadors, equips directius, formadors, especialistes…).

–        Formació i desenvolupament personal i professional (experiències, repensar, aprenentatge, intercanvi, estimulació, recolzament, renovació, participació activa…)

–        Conèixer, debatre i contactar amb altres professionals de l’educació compromesos (o estudiants, entitats…).

–        Connectar i interactuar amb el mon AMESTI EDUCACIÓ (col·laboració, itineraris de formació, Grup de Treball per la Infància, edicions, activitats, desenvolupament i formació professional, ponents…

Per contactar, ampliar informació, conèixer-nos, formalitzar la matrícula i qualsevol altra consulta o qüestió que necessiten, els convidem a visitar i navegar per la nostra pàgina web:

amestieducacio.wix.com/infancia

Així doncs, i agraint de cor la seua atenció i compromís, els preguem, per favor, difonguen al seu equip de treball tota la informació que breument els acabem d’exposar, i que, a nivell general, es recull als dos documents que els adjuntem.

Esperant contar amb alguns representants del seu Centre Educatiu a les Jornades d’Educació Infantil “De 0 a 6 raons i emocions per enriquir la pràctica a l’educació infantil” del mes de setembre de 2014, aprofitem l’ocasió per desitjar un feliç, harmònic, gratificant i agradable fi de curs.

 

 

 

Salutacions i moltes gràcies. Estem en contacte!

 

 

Una forta abraçada,

           Junta Directiva

      AMESTI EDUCACIO

     Associació de Mestres

Grup de Treball per la Infancia

[Imatge: el treball infantil com a fusió entre el goig i l’aprenentatge significatiu. (foto d’AMESTI.)]

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: