Articles

NINOS i la gestió del talent

In Uncategorized on Octubre 5, 2013 by Paco Raga

Image

Ninos ha estat triada dins del Projecte Europeu EFFECT com a empresa referent en bones pràctiques en la Gestió del Talent, pel seu projecte educatiu basat en el desenvolupament de competències emprenedores en l’alumnat de 0 a 3 anys. Aquest reconeixement se suma al segon Premi a la Gestió Innovadora atorgat per Caixa Popular en 2011 i el Premi a l’Empresa Cooperativa (Dia de la Persona Emprenedora de la CV) de 2012.

María Alcalá, responsable pedagògica de Ninos, va ressaltar la importància d’aquest reconeixement d’àmbit europeu, perquè dóna valor al treball i l’esforç que dia a dia es realitza en les Escoles Ninos per oferir una educació de qualitat, que, a més d’innovadora, està a l’avantguarda metodològica

El projecte EFFECT, que s’encarrega de recollir bones pràctiques a escala europea, està conformat per un grup d’experts/expertes en intermediació laboral i gestió del talent. L’equip d’EFFECT va tindre l’oportunitat de visitar una de les Escoles Ninos i viure de prop com treballaven al centre el desenvolupament de competències emprenedores en xiquets i xiquetes.

Enmarcat al Forum Transnacional que ha tingut lloc aquests dies a València, s’han sumat a la visita altres grups d’experts i convidats, com per exemple: el cap de l’àrea d’inserció laboral del SERVEF, la cap d’àrea de Foment d’Ocupació del SERVEF, representants del Ministeri d’Ocupació, Família, Assumptes Socials i Igualtat d’Oportunitats d’Eslovènia, de l’Associació de Sindicats Lliures d’Eslovènia, del Ministeri d’Educació Eslové – Àrea de Beques i Desenvolupament de Recursos Humans, de la Càmera de Comerç i Industria de Stajerska (Eslovènia), Càmera de Comerç de Croàcia, etc.

Hui, més que mai, podem dir que Ninos és un referent per a l’educació de 0 a 3 anys.

Així doncs: enhorabona, Ninos!

[Imatge: activitat a les escoletes de Ninos, cooperativa de gestió d’escoletes municipals creada pel grup AKOE educació.]

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: