Articles

Assumpte: FEM XARXA!

In Escola i Món on Abril 4, 2012 by Paco Raga

Des d’unbloceducat volem contribuir a la màxima difusió de la carta que ens han fet arribar des d’Escola Valenciana:

Benvolguts Amics i Amigues d’Escola Valenciana,

Us volem proposar un treball en xarxa, una proposta de difusió col·lectiva del projecte d’Amics i Amigues d’Escola Valenciana. Com bé sabeu, en Escola Valenciana estem passant un mal moment.

La situació de col·lapse econòmic a les administracions públiques, amb l’endarreriment en els pagaments, ens ha deixat en una situació molt delicada.

De fa un temps, en previsió a la disminució de les ajudes públiques per la crisi, o amb l’excusa de la crisi, Escola Valenciana ha encetat diverses iniciatives per a una nova forma de finançament, molt més sostenible. Entre ells, el projecte Amics i Amigues d’Escola Valenciana, del qual en formeu part. O el projecte Empreses Amigues, que presentarem pròximament. Són Projectes d’implantació lenta, amb resultats molt eficaços a mitjan termini.

Però la falta absoluta de pagaments compromesos per diverses entitats ens ha abocat a accelerar el procés i a prendre altres mesures molt més dràstiques que les previsibles reduccions de costos de tots els nostres projectes. A hores d’ara, Escola Valenciana ha hagut de fer un expedient de regulació temporal als seus treballadors (ERO) davant la impossibilitat de pagar les nòmines.

Així i tot, continuarem amb la nostra tasca, amb les nostres Trobades, reivindicant el dret de tots els xiquets i xiquetes valencians a rebre l’educació en la seua llengua, el valencià. Una educació que volem de qualitat, amb recursos suficients per a garantir una formació del segle XXI. I també continuarem amb la tasca de normalització del valencià a tots els àmbits socials amb La Gira, el Cinema en Valencià, l’Oficina de Drets Lingüístics, el Voluntariat pel Valencià, el Sambori.</p>

En conclusió: us necessitem, necessitem treballar en xarxa, en equip. Per això us demanem que expliqueu a la gent del vostre entorn el projecte d’Amics i Amigues d’Escola Valenciana i que s’hi apunten. Només que cadascun de nosaltres fera tres o quatre nous amics, ens donaria suficient autonomia per poder seguir mínimament les activitats i reivindicacions per la llengua des de la nostra entitat. Si no ens podeu ajudar a fer Amics nous, però coneixeu gent que li podria interessar, passeu-nos els contactes i nosaltres farem les gestions.

Per a qualsevol dubte o aclariment, poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Moltes gràcies.

Vicent Moreno i Baixauli

President d’Escola Valenciana

Amb tu, comptem!

Fes-te amic o amiga d’Escola Valenciana ACÍ

PROTECCIÓ DE DADES. Aquest missatge i els fitxers annexos són confidencials. Contenen informació reservada que no es pot difondre. Si vosté ha rebut aquest correu per error, tinga l’amabilitat d’eliminar-lo del seu sistema i avisar al remitent mitjançant retorn a la seua adreça electrònica; no ha de copiar el missatge ni divulgar el seu contingut a cap persona. Li recordem que la seua adreça de correu electrònic juntament amb la informació de caràcter personal que ens haja facilitat i ens facilite des d’ara ha estat incorporada a un fitxer titularitat de Fundació Escola Valenciana, la finalitat de la qual és mantenir el contacte amb vosté. D’acord amb la L.O. 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, vosté té dret a exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, i si escau, oposició, enviant una sol·licitud per escrit, acompanyada d’una fotocòpia del seu DNI a la següent adreça Fundació Escola Valenciana, carrer de José Grollo, 91-bx, 46025 de València.

[Imatge: fragment del banner informatiu a la capçalera de www.escolavalenciana.com]

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: