Articles

No estem per eliminar les activitats extraescolars: no estem per desdibuixar l’escola

In Polítiques on gener 28, 2012 by Paco Raga

Comunicat de la Unió de Cooperatives d’Enseyament:

· No al decret de retallades. El que ens afecta a les cooperatives són tres aspectes: el personal contractat acaba contracte al mes de juny, les baixes per malalties no les cobreixen al 100% i per últim l’augment de l’IRPF tant en l’àmbit estatal com autonòmic.

· Decidim no eliminar cap de les activitats extraescolars que organitzem en els centres #en consonància amb la proposta d’Escola Valenciana#.

· Decidim si participar en les activitats que organitze l’Administració, sempre que estiguen orientades a la formació del professorat.

· No al cobrament de quantitats a les famílies contra els impagaments de Conselleria.

· Estudiarem les mesures que prenga la Plataforma Sindical Unitària i decidirem en cada cas quina postura prenem.

Hem estat d’acord en que la situació cal entendre-la a llarg termini i per tant requerim certa dosi de paciència, anàlisi continu i objectius clars quant a la negociació amb la pròpia Administració. Tanmateix tenim clara la importància de recaptar de les cooperatives i dels cooperativistes i treballadors les seves propostes i suggeriments d’acció conjunta.

En breu tindrem oportunitat de seure’ns amb la consellera d’educació per tal de repassar els temes rellevants (millora de la gestió del mòdul íntegre, compromís de calendari de pagament dels deutes, impuls del reconeixement social de les cooperatives, major visibilitat del 2012, major i millor interlocució com agents educatius…).

[No castiguem els alumnes, per partida doble. El nostre projecte educatiu es “desdibuixa” si suprimim les activitats extraordinàries. (Imatge: captura del rodatge de un Lip-dub en el context d’un intercanvi internacional a la nostra escola.)]

2 Respostes to “No estem per eliminar les activitats extraescolars: no estem per desdibuixar l’escola”

  1. Pense que no és una mesura adequada. Hem de tindre clar contra qui lluitem i quin és l’objectiu que volem assolir. Ens cal creativitat per a fer front a aquest embat. Ens cal saber transmetre tota la informació als pares, perquè sense ells estem perduts. No podem exigir qualitat si la deixem de banda. Coherència!

  2. […] d’unbloceducat sempre hem mostrat la nostra discrepància amb aquesta mesura de protesta; per múltiples raons, cadascuna d’elles amb suficient entitat com per a invalidar aquesta […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: