Articles

TED x valència

In Escola i Món, Personalment... on Març 27, 2011 by Paco Raga

Intentem acreditar-nos per a les xerrades de TED x (x= esdeveniment organitzat independentment) de València. Ens ofereixen la possibilitat de crear l anostra pròpia subseu de TED, sempre que tinguerem una assistència de 100 persones (normativa TED). Li he fet la proposta a Jordi Orts, company i administrador del bloc 400 colps ( http://blogs.escolagavina.com/400colps/). La veu factible. Així que si tot ens quadra, qui sap si tirarem endavant amb la proposta. Seria el dia 6 de maig, i comptaríem amb la difusió en directe (via streaming) d’aportacions tan interessants com les de (Sir) Ken Robinson, Maite Sarrió, José Carlos Ramos o Javier Muñoz Senra, entre més persones que, en nom de les seues organitzacions, ens proposen la ruptura dels paradigmes més desfasats. En quant sapiguem alguna cosa més, la comunicarem per aquest i per uns altres canals. Podria ser fantàstic, no?

Anuncis

3 Respostes to “TED x valència”

  1. Connexió a internet, un canó, un espai on projectar, un ordinador i un bon equip d’àudio? Això està fet! Òsmosi inversa, el món a l’escola. Noves maneres que ganes no en falten. Som-hi!

    Jordi

  2. Doncs, tirem endavant amb la proposta. Que la idea d’anar fent xarxa hauria de presidir les accions i programacions d’ara endavant!

  3. Ja en som tres. Cal que creem xarxa, que construïm espais per connectar tècnicament i emocionalment amb altres maneres de fer, d’aprendre, d’ensenyar, d’escoltar activament i de rebre, de transmetre, sempre en la relació i el vincle. I sempre que puguem, fem-ho amb els alumnes! Llance la proposta. (Empar)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: